Epson Ultrachrome GS

 

 

Du behøver ikke at ofre kvalitet for holdbarhed med Epson Stylus Pro GS6000. Dette er en 64" rulle til rulle-printer, der rammer plet i alle aspekter inden for fotorealistisk billedteknologi, selv når der arbejdes med mere robuste materialer som Fine-Art papir, selvklæbende vinyl og lærred.
64" bred, rulle til rulle-udskrivning gør den perfekt til fotogengivelse eller udskrivning af store og små oplag. Det store udvalg af medier giver stor fleksibilitet til alt fra udskrivning af materiale til messestande til skilte i høj kvalitet eller endda prøvetryk på stof – alt sammen udviklet til stor glæde for kunderne.

Avanceret Epson blæk sikrer fremragende levende og naturlige farver
Epson UltraChrome GS blæksystemet indeholder orange og grøn, der giver et bredt farveområde, og er modstandsdygtigt over for UV og vand. Du får fremragende billedkvalitet og stor farvestabilitet med naturlige og intensive farver med levende, mættede røde, grønne og blå nuancer.

Blækket overholder de højest mulige miljøstandarder.

Epson har inkluderet revolutionerende teknologi i Stylus Pro GS6000:
- Micro Piezo printhovedet styrer blækdråber, der er meget finere end et menneskehår, og byder på en enestående pålidelighed, billedbehandling i høj kvalitet og absolut kontrol.
- Variable Sized Droplet teknologi betyder, at du opnår utrolige detaljer ved optimal hastighed og optimalt blækforbrug.
- Ultrachrome GS blæk og digitalt styrede varmeelementer leverer fremragende og ensartede resultater på en lang række medier.

  • 64" bred: Til fotografering, reproduktion, grafik og skilte
  • Epson Ultrachrome GS blæk: Otte farver inkl. orange og grøn
  • 1440 x 1440 dpi: Fotorealistisk kvalitet
  • Alsidig: Kompatibel med et bredt udvalg af medier
  • Miljøvenlig

Har du spørgsmål om inkprint er du velkommen til at kontakte Jørgen på tlf. 86 12 22 88

 

 
 


XPRINT.DK ApS - Anelystparken 37 B 8381 Tilst - +45 86 12 22 88 - post@xprint.dk