Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Canvasprint

Den semimatte overflade og den lette struktur på vores canvasprint giver et levende, men blødt udtryk til dine billeder. Et fremragende valg til næsten alle typer fotos og grafiske motiver, da skarpheden, på trods af den lette overfladestruktur, er helt i top. Vores lærred er lavet af et naturligt bomuldsmateriale med en knækket hvid mat overflade, som vi er helt vilde med. Printet er 6-farvet uv-print med høj opløsning, og er både rengøringsvenligt og uv-resistent over for sollys. Så søger du et kvalitets canvasprint, som kan hænge på væggen i mange år, så vælg et af vores canvasprodukter her på siden.

Canvasprint på 18 mm blindramme

Canvasprint med UV-blæk i høj kvalitet på et organisk bomuldscanvas. Bring et budskab eller motiv til live med rige og fyldige farver, der ikke falmer på trods af lyspåvirkning over længere tid. Holdbarheden er på helt op til 100 år indendørs. Det færdige resultat fremstår organisk og kan holde til at blive tørret over med en fugtig klud.  Selve blindrammen, som canvasprintet bliver spændt udover, er 18 mm, og det færdige produkt leveres naturligvis klar til ophængning.

Canvasprint på 38 mm blindramme

Få alle farvenuancer i spil ved at få printet dit foto med høj opløsning på et opspændt kraftigt canvas. Her udnytter vi hele farveskalaen og det robuste materiale. Vi bruger den nyeste printteknik, der er modstandsdygtig over for lys og vand. Canvasprintet bliver spændt udover en 38 mm blindramme, som er klar til ophængning.

Canvasprint med svæveramme

Ønsker du et billede med en autentisk galleristemning, så er et foto på canvas med svæveramme løsningen. Vælg den svæveramme som passer til dine ønsker. Med 6 farvet uv-print får du et skarpt og holdbart resultat, der kan tåle genskin fra lyskilder og kan rengøres med en fugtig klud. Canvasprintet har en organisk semimat overflade med en let struktur, der skaber et flot spil i printet.

Canvasprint 330g

Lækker canvaskvalitet specielt egnet til print i høj opløsning. Vi printer med HD UV-print i et semimat udtryk. Hvis du vælger dette produkt får du lærredet i en rulle uden opspænding eller ramme. Du kan selv vælge hvilken form for ombuk du vil have. Til de fleste motiver anbefaler vi ”spejlvending” af motivet ud på kanten, da farverne fra billedet kommer ud på siderne uden du skal tænke på om vigtige elementer på dit foto ”forsvinder” ud på kanten. Ved print af portrætter anbefales spejlvendt kant ikke, da man kan risikere, at et øre eller lignende bliver duplikeret ud på kanten, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.

Sammenlign vores canvasprint

Vælg mellem mange forskellige rammer