Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Metalprint

Vi tilbyder en række forskellige Metal print, som indeholder aluminium, der styrker og stabilisere pladen, så den kan hænge formstabilt på væggen. Enkelte af vores plader har en metallisk overflade, som er med til at give printet en ekstra dimension, da metallen får indflydelse på farverne og udtrykket. Dibond med direkte UV-print har en hvid satinoverflade, som giver en fantastisk printkvalitet til prisen. Ikke uden grund, at det er en af vores bestsellere. Ønsker du at opnå den ypperste skarphed og farvedybde, så kan vi anbefale Fine Art Dibond, hvor vi monterer en Fine Art Hahnemühle papir med pigmenteret blæk på en 3 mm Dibond. Produkterne fungerer fantastisk på væggen både med og uden ramme, og leveres klar til ophængning.

Fine Art Dibond

Det valgte Fine Art Hahnemühle papir printes med pigmenteret blæk i 10 farver og opklæbes på en Dibondplade. Dibondplader er 3 mm tynde helt stive plader, der egner sig rigtig godt til billeder, der skal hænges op, da pladen aldrig vil slå sig som eksempelvis Kapa eller træplader kan gøre ved fugt- og varmepåvirkning. Denne løsning er uden glas og ramme, hvorved strukturen af det valgte papir/laminat fremstår synlig. Pladen svæver lidt fra væggen via de skjulte beslag på bagsiden, og den skygge der opstår i samarbejde med billedets sorte kant, giver produktet en elegant indramning.

Dibond med direkte UV print

Dibond med direkte UV print er en af vores absolutte bestsellere, da man får et fantastisk produkt til prisen. Vi printer direkte på pladen, hvilket er optimalt i forhold til slidstyrke såvel som produktionstid, da man minimerer risikoen for fejl, som kan fordyrre produktet. Derved kan prisen holdes nede og man opnår det samme resultat hver gang. Vores UV-print teknik er den bedste inden for sin genre, både hvad angår skarphed og farvedybde, og printet har en utrolig slidstyrke. Produktet kan endda hænges udenfor med en garanti på 5 år, uden at det falmer. Leveres klar til ophængning.

Børstet Dibond med direkte UV print

Vi printer direkte på den børstede aluminium overflade, hvilket giver en metallisk shine i printet. Vores UV-print teknik er den bedste inden for sin genre, både hvad angår skarphed og farvedybde, og den sikrer en utrolig slidstyrke. Desuden er der en 5 års garanti på, at produktet kan hænge udenfor, uden at det falmer. Kan leveres med eller uden ramme, men begge typer leveres selvfølgelig klar til ophængning.

Aluminium med direkte UV print

Naturelokseret aluminium har en glat, ensartet, mat og lys metallisk overflade, som du kender det fra eksklusive produkter som eksempelvis MacBook og Iphone. Denne aluminium giver printet et eksklusivt look, hvor man kan ane metallens shine igennem printet. Pladen er 1 mm tynd og leveres klar til ophængning med skjulte beslag på bagsiden. Kan også leveres med ramme på.

Sammenlign vores metalprint

Vælg mellem mange forskellige rammer