Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Lyddæmpende billeder

Vores lyddæmpende billeder forbedrer det akustiske miljø, samtidig med at du får flotte kvalitetsprint op på væggen. En fantastisk 2-i-1-løsning til både køkkenalrum og storrumskontorer, hvor der ofte kan opstå dårlig akustik med uhensigtsmæssig rumklang og støj. Vores lyddæmpende billeder er lavet af glasuld, som udover at være fantastiske lydabsorbenter fra naturens side, også er meget miljøvenlige, da de er fuldt ud genanvendelige. Glasuld er i øvrigt også brandhæmmende og en hygiejnisk løsning, da materialet ikke danner grobund for mikroorganismer. Kontakt os og få en kyndig vejledning til hvordan vi kan hjælpe med at dæmpe akustikken i dit rum.

Akustikbillede uden ramme

Kombiner udsmykning og lyddæmpning med et unikt UV-printet motiv direkte på en 40 mm akustikplade. Det klasse-A-dæmpende akustikbillede er modstandsdygtigt over for vand og hverken farver eller effekt aftager i kvalitet over tid. Akustikpladen har hvide kanter, så du undgår den klassiske ramme. Perfekt, hvis du søger et minimalistisk udtryk. Med et genanvendeligt produkt uden farlige stoffer, er det desuden et miljøvenligt valg. De medfølgende beslag er skjulte på bagsiden, hvilket får billedet til at synes svævende cirka 15 mm fra væggen. Resultatet er et akustikbillede, som er en flot og funktionel løsning med lydabsorption i klasse A.  

Akustikbillede med ramme

Et akustikbillede med ramme er den perfekte løsning, hvis du søger at reducere efterklangen af lyd, der opstår i et rum, og samtidig vil have et smukt billede med klasse A lydabsorption. Du får en 20 mm glasuldsplade med valgfrit print, størrelse og ramme. Akustikbilledet er lavet med den fineste HD UV-print teknik (6 farvet cmyk), som kan tåle sollys uden det falmer. Selve akustikpladen har struktur i overfladen, så du får et “spil” i dine motiver. Ved mindre størrelser print med ansigter (under 50x50 cm) anbefaler vi akustikplade uden ramme, da strukturen på denne er mindre grov.

Sammenlign vores akustikbilleder med andre printtyper

Rammer til lyddæmpende billeder