Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Glas- & Akrylprint

Ved print monteret bagved glas og akryl får du, udover en beskyttende overflade, også ekstra dybde og intensitet grundet den glatte overflade. Fortjener dit foto det absolut bedste? Så kan vi anbefale ”Fine Art Glas”, hvor du får et absolut high end produkt, hvor materialer og printteknik går op i en højere enhed. Vi printer på et Fine Art Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som monteres direkte på indersiden af glas, der giver farverne ekstra skarphed, dybde og intensitet. Se mulighederne herunder.

Fine Art Glas

Vi har specialiseret os i at montere dine billeder på glas. Det giver helt unikke billeder i meget høj kvalitet. Vi bruger kun farveløst diamantglas af højeste kvalitet, som sikrer, at billederne fremstår i korrekte farver og uovertruffen skarphed. Vi printer på Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, der opklæbes med billedsiden direkte mod glaspladen. Kanterne er poleret, så produktet får en lækker finish. Billederne leveres med ophængsbeslag monteret bagpå samt vægbeslag, så de er lige til at hænge op. En rigtig flot måde at præsentere billeder på.

Glasopslagstavle

Til vores glasopslagstavler bruger vi 4 mm diamantglas af højeste kvalitet, som sikrer, at billederne fremstår helt optimalt. På indersiden monterer vi et Hahnemühleprint af højeste kvalitet samt en jernfolie, som gør den eksklusive opslagstavle magnetisk. Kanterne er poleret. Billederne leveres med ophængsbeslag monteret bagpå samt vægbeslag, så de er lige til at hænge op. En meget eksklusiv opslagstavleløsning printet med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk resultat.

Plexiglasprint

Som et alternativ til vores Fine Art Glas tilbyder vi plexiglasprint, som ligeledes består af et Fine Art Hahnemühleprint monteret på indersiden af akrylpladen. En flot og minimalistisk vægdekoration, der er halvt så tung som glas og mere hårdfør over for slag (dog en smule mere modtagelig overfor ridser). Produktet leveres uden ramme, men med skjulte beslag, som gør, at billedet svæver med lidt afstand til væggen. På trods af den lettere vægt er materialet meget holdbart og slidstærkt.

Plexiglasprint på Dibond

Få et glansfuldt Hanemühleprint monteret direkte på indersiden af 3 mm plexiglas med den nyeste Giclée printteknik. Pladens blanke overflade fremhæver kontrasterne samt konturerne i dit motiv. Med sin blanke overflade skabes en flot dybde, der giver farverne intensitet. På bagsiden monterer vi en let og formstabil 3 mm alu sandwichplade. Billedet leveres med skjulte beslag, der får billedet til at svæve lidt fra væggen.

Fine Art i glas og ramme

Vi har håndplukket en række lækre Fine Art Hahnemühle papirkvaliteter, som vi printer på med pigmenteret blæk i den absolut bedste kvalitet, og som sikrer at alle detaljer og nuancer bliver gengivet korrekt i dit foto. Dette papir, tilbyder vi, at indramme for dig i præcis den størrelse og med den ramme du ønsker. Vælg også mellem forskellige glaskvaliteter og om det skal være med eller uden passepartout. Alle vores indramninger laves som professionelle opklæbninger af det valgte Fine Art papir på en formstabil kapaplade, der monteres i den ønskede ramme.

Sammenlign vores glas- og akrylprint

Rammer til Fine Art