Kontaktoplysninger

Xprint ApS
Sverigesvej 11
8660 Skanderborg

Telefon: (+45) 86 12 22 88
E-mail:  post@xprint.dk

CVR nr: 29 40 46 31

 

 

Åbningstider
Alle hverdage:            8-16.00
Lørdag og søndag:      Lukket


Åbningstider

Mandag - torsdag:         8-16.00
Fredag:                            8-15.30
Lørdag og søndag:        Lukket

Om Xprint

XPRINT.DK ApS - er en virksomhed som siden 2001 har leveret foto/grafiske ydelser til kvalitetsbevidste kunder.

Vi er i stand til at kontrollere kvaliteten i alle led i produktionsprocessen og dermed sikre et optimalt slutprodukt – leveret til tiden.

Vores succes er betinget af vores kunders tilfredshed. Vi arbejder derfor kontinuerligt med at tilpasse og optimere vore kompetencer, kommunikation og serviceydelser.

For os er målet ikke kun et spørgsmål om at kunne levere højkvalitets produkter fra det ypperste udstyr, kalibreret efter alle kunstens regler. Målet er også, at du oplever engagement og kompetence lige fra den første kontakt til det færdige produkt ligger på den aftalte adresse, på det aftalte tidspunkt, i den aftalte udformning - til den aftalte pris.

For at kunne imødekomme netop dine ønsker er det vigtigt at være i dialog. Så vi lytter gerne til idéer, ønsker og forslag.


Printteknik

Vi anvender den nyeste printteknologi inden for både UV print og Fine Art print.

Vores Epson SureColor P20000 Printer leverer sublime printresultater til den detaljeorienterede feinschmecker, og vi bruger derfor disse printere til vores Fine Art print. Den er designet til højkvalitets fotografi og fine art med den nyeste billedteknologi, der blandt andet inkluderer højeffektive printhoveder og enestående farveresultater. Selv ved høje hastigheder får man den ypperste kvalitet, og Fine Art printeren er derfor det ultimative produktionsredskab til print med pigmenteret blæk. Om du ønsker løse Fine art print, indrammede print eller glasmonterede billeder, så fås det ikke bedre!

De unikke SwissQ UV printere tilbyder alverdens muligheder inden for print. De udemærker sig til både små og store formater med direkte print på alverdens typer plader som spidskompetence. Printerne leverer imponerende printresultater med en synlig opløsning på op til 2160 dpi og 6-farvet cmyk samt en tophastighed på 206 m2/t. Det er kun en brøkdel af den tid, andre printere bruger. Printhovederne anvender den allernyeste teknologi, og printerne kvalificerer sig derfor som ”Rolls Roycen” inden for UV print på alt fra dibond-, akryl- og akustikplader til print på tapet og folie. 


Handelsbetingelser