Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Fine Art (giclée)

Vores Fine Art Print (også kaldet giclée print) er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og produktkvalitet. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et knivskarpt printresultat på vores håndplukkede Hahnemühle papirkvaliteter. De sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver, og der opnås optimale overgange med minimal kornethed takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråbestørrelse på 3,5 pl.

Fine Art Print

Vælg mellem flere forskellige syrefri papirkvaliteter fra Hahnemühle, som igennem mange år har været garant for tysk kvalitet. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, så du selv kan varetage efterbehandlingen med en eventuel indramning. Vi har specialiseret os i opklæbninger af FineArt papirer på blandt andet Alu Dibond og Kapa med og uden ramme, og ikke mindst Fine Art montage direkte på indersiden af diamantglas, som kun få i Europa mestrer. Se mulighederne herunder.

Fine Art Dibond

Et eksklusivt Fine Art Print (giclée) oplæbes på en Dibondplade, som er en 3 mm tynd formstabil plade. Dibond egner sig rigtig godt til billeder, der skal hænges op, da pladen aldrig vil slå sig som eksempelvis Kapa eller træplader kan gøre ved fugt- og varmepåvirkning. Pladens sorte kanter ”indrammer” produktet uden brug af ramme. Produktet leveres med, såvel som uden, ramme. Uden ramme fremstår produktet minimalistisk og via de skjulte beslag på bagsiden svæver pladen lidt fra væggen, hvilket giver en flot gallerieffekt.

Fine Art Glas

Vi har specialiseret os i at montere dine billeder på glas. Det giver helt unikke billeder i meget høj kvalitet. Vi bruger kun farveløst diamantglas af højeste kvalitet, som sikrer at billederne fremstår helt optimalt. Vi printer på Hahnemühle papir (giclée print), som bliver opklæbet med billedsiden direkte mod glaspladen. Kanterne er poleret så det fremstår med en meget flot finish. Billederne leveres med ophængsbeslag monteret bagpå samt et vægbeslag, så det er lige til at hænge op. En meget eksklusiv måde at præsentere billeder på.

Fine Art i glas og ramme

Vi opklæber vores Hahnemühle Fine Art Print på en plade, som indrammes med en valgfri ramme og glastype. Vælg mellem flere forskellige typer glas, for eksempel refleksfri eller Art Glas, som reducerer UV-påvirkningen med 70%. Hvis du ønsker indramning med passepartout, så kontakt Jørgen på jl@xprint.dk. Passepartout kan laves i alle størrelser og både i sort og hvid. Vores Fine Art Print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres klar til ophængning.

Fine Art med ramme - uden glas

Vi monterer dit Fine Art Print (også kaldet giclée) på en forstærket Kapa skumplade, som indrammes med en valgfri ramme. Denne løsning er uden glas, hvorved den valgte kvalitet af Hahnemühle Fine Art Print er blottet, således man kan se materialets naturlige overflade glans og struktur. Vores Fine Art Print er til feinschmeckeren, som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Vi anbefaler, at man laminerer eller indrammer Fine Art Prints for at opnå længst mulig holdbarhed.

Fine Art Kapa - 10 mm

Vi monterer dit Fine Art Print på en aluminiumfortærket Kapa skumplade i enten 5 mm eller 10 mm tykkelse. Denne løsning er uden glas og ramme, hvorved det valgte Hahnemühlepapirs struktur er synligt. Kapa er en meget let plade, da dens kerne er opbygget af hård polyurethan, og den egner sig godt til billeder, der skal indrammes eller som skal hænge i kortere tid. Ønskes en mere slagfast plade anbefaler vi Fine Art Dibond.

Fine Art Kapa - 5 mm

Vi anvender KAPA, som er et letvægts foamboard med aluminiumforstærket chrom-substitute liners på begge sider. Vi opklæber et valgfrit Hahnmühle Fine Art print på KAPA pladen som kan laves i mål skræddersyet til dit behov. Med eller uden ramme op til 300x145 cm. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk udseende - de sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. 

Sammenlign vores Fine Art Giclée print

Rammer