Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Fine Art Print - Hahnemühle

Vælg mellem flere forskellige syrefri papirkvaliteter fra Hahnemühle, som igennem mange år har været garant for tysk kvalitet. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk udseende - de sorte toner er ekstra dybe og mættede takket være 4 forskellige sorte farver. Vores Fine Art Print (også kaldet giclée) leveres fladt pakket i emballage, eller du kan få det monteret på forskellige typer plader. Se mulighederne herunder.

Hahnemühle Mat 210g

Hahnemühle Mat 210g er et lækkert mat kunstpapir baseret på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Denne papirtype kan indrammes med et fint resultat, og glas og print må gerne have kontakt.

Hahnemühle Photo Glossy

Med dette højglans papir med mikroporøs coatning vil du opnå billedresultater i fotografisk laboratorie-kvalitet. Med en vægt på 260g har Photo Glossy en højere stabilitet end de fleste inkjetfotopapirer og garanterer resultater, som ikke falmer i mange år. Hvis man indrammer Photo Glossy, skal man være opmærksom på, at der skal være luft mellem print og glas, da overfladerne ellers kan klistre sammen.

Hahnemühle Pearl 310g

Hahnemühle Pearl 310g er en af vores absolutte bestsellere med sin halvmatte let strukturerede overflade. Pearl er et hvidt papir, som med dens Pearl coatning har en god modstandsdygtighed over for ridser og fedtfingre. Laminering anbefales, men er ikke et must med dette specifikke papir fra Hahnemühle. Et klassisk valg til eksempelvis portrætfotos.

Hahnemühle Gefion Glos

Hahnemühle Gefion Glos 300g er et cellulosepapir med en optimeret inkjet belægning til fotoprint i høj kvalitet. Gefion er næsten identisk med Baryta, som er et halvblank cremeagtigt hvidt papir med en let struktur og en silkeblank finish. Gefion Glos giver en flot printkvalitet, der sikrer det bedste resultat. Et eksklusivt Hahnemühle papir, der benyttes af mange fotokunstnere til internationale kunstudstillinger.

Hahnemühle med laminat

Vi printer på et Hahnemühle papir med pigmenteret blæk, som efterfølgende lamineres for at give optimal beskyttelse af printets overflade imod ridser og uv-lys. Vi har håndplukket en lækker mat laminat, som bevarer printets skarphed og giver billedet en mat blød overfladefinish. Med en uv laminat kan dit billede holde i mange år, før det tager skade af solens stråler, og du kan tørre det af med en hårdt opvredet klud.