Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Træ med direkte print

Vi printer direkte på en 9 mm birkekrydsfinér, i den bedste kvalitet, med et tyndt lag uv-blæk, så du kan se træets unikke struktur igennem printet. Ved print på træ får du et unikt produkt hver gang, da træets struktur og årer aldrig er 100% ens fra plade til plade. Hvis du ønsker et mere ensartet udtryk fra gang til gang tilbyder vi at printe et tyndt lag hvid blæk under cmyk-farverne, hvilket øger kontrasterne i motivet, dog uden helt at fjerne træets unikke look igennem printet. Som alle vores andre produkter leveres produktet klar til ophængning både med og uden ramme.

Birkefinér med direkte print

Vi printer direkte på en 9 mm birkefinér plade, som giver printet en varm tone da træets nuance og struktur skinner igennem printet. Vi printer med den fineste HD UV-print teknologi, der er ekstremt holdbar og ikke falmer ved eksempelvis sollys. Det rå udseende giver det et moderne nordisk udtryk, og som det er med naturligt træ, så er alle prints unikke. Har du et naturbillede eller et portræt, vil det give en flot og organisk stemning.

Birkefinér med direkte print og ramme

Print på træ giver et helt nyt liv til dine motiver, da træets overflade og farve er synligt igennem printet. Vi anvender en 9 mm birkefinér plade med direkte UV-print, hvortil du kan vælge en ramme, som passer til netop dit behov.

Hvid birkefinér med direkte print

For at skabe et så naturtro printresultat som muligt, printer vi her et tyndt lag hvid blæk på birkefinérpladen, inden vi printer selve motivet med 6-farvet UV-cmyk printteknologi. Printet er tyndt nok til at træets unikke struktur og farve skinner igennem, hvorved hvert eneste print er unikt.

Hvid birkefinér med direkte print og ramme

Når vi printer på træ, får du et unikt resultat hver gang, da træets overflade er unikt hver gang. Med et tyndt hvidt printlag sikrer vi dog et mere ensartet print fra gang til gang, da den hvide overflade udjævner træets synlighed, dog uden helt at fjerne den. Vi anvender en 9 mm birkefinér plade med direkte UV-print, hvortil du kan vælge en ramme, som passer til netop dit behov.