Nem bestilling


1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge


Start her

Fotoprint og plakat

En plakat fra Xprint er en luksus-plakat lavet med UV-print i fantastisk slidstærk, vandfast og uv-resistent kvalitet med print på forskellige typer af fotopapir. Vores forskellige papirkvaliteter dækker et bredt behov indenfor matte og semimatte kvaliteter i forskellig gramvægt uden struktur. Og størrelsen kan du skræddersy præcis til dine behov. Ønsker du et papir, som er særligt blankt eller med struktur, skal du vælge papir fra vores Fine art sortiment. Det finder du her.

Plakat 170g

UV Plakat 170 g er en af vores bestsellere inden for fotoprint og plakater. Det skyldes nok at man får rigtig meget for pengene da kvalitet i både farvedybde og holdbarhed er helt i top. Resultatet er semimat med en glat overflade, og plakaten tåler let rengøring og sollys, uden at den falmer.

Mat fotopapir 210g

Vores UV Fine Art 210 g består af en mat Hahnemühle 210g med direkte UV-print. Hahnemühle Mat 210 g er et lækkert mat kunstpapir baseret på naturlige 100% alfa-cellulose syrefri fibre. Papiret har en mat glat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Denne papirtype kan indrammes med et fint resultat, men indramningen kan også undlades, da uv-printet sikrer en høj modstandsdygtighed over for sollys.

Mat fotopapir 300g

Lækkert kunstnerisk kraftigt papir med en fløjlsagtig mat og meget hvid overflade. Vi printer med højkvalitets uv-print på dette papir, hvilket giver intense og levende farver i et semimat satinagtigt look. En super flot fine art løsning til en fornuftig pris.

Udendørs Plakat 200g

Tyndt semimat PP plastmedie, som giver rigtig flotte prints. Kan anvendes både ude og inde og egner sig specielt godt til roll ups, udendørs plakater eller lysskilte da den er lysgennemtrængelig (backlit).

Fine Art Print

Vælg mellem flere forskellige syrefri papirkvaliteter fra Hahnemühle. Vi har specialiseret os i opklæbninger af Fine Art papirer på blandt andet Alu Dibond og Kapa med og uden ramme, og ikke mindst Fine Art montage direkte på indersiden af diamantglas, som kun få i Europa mestrer. Se mulighederne herunder.