Nem bestilling

1. Upload fil

2. Vælg størrelse
og materiale

3. Bestil og modtag
inden for 1 uge

Start her

Fotoprint og plakat

En plakat fra Xprint er en luksus-plakat lavet med UV-print i fantastisk slidstærk, vandfast og uv-resistent kvalitet med print på forskellige typer af fotopapir. Vores forskellige papirkvaliteter dækker et bredt behov indenfor matte og semimatte kvaliteter i forskellig gramvægt uden struktur. Og størrelsen kan du skræddersy præcis til dine behov. Ønsker du et papir, som er særligt blankt eller med struktur, skal du vælge papir fra vores Fine art sortiment. Det finder du her.

Mat Fine Art papir 230g

Vi har håndplukket et lækkert bæredygtigt 230g fine art papir, som har en mat finish og en lys tone, som sikrer kontrastfulde prints i høj opløsning med flot holdbarhed. Vi printer med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver et fantastisk farvemættet og knivskarpt print. Et produkt, som normalt er forbeholdt vores feinsmeckerkunder, men som vi kan tilbyde til en ekstra lav pris, grundet storproduktionsfordele.

Udendørs Plakat 200g

Tyndt semimat PP plastmedie, som giver rigtig flotte prints. Kan anvendes både ude og inde og egner sig specielt godt til roll ups, udendørs plakater eller lysskilte da den er lysgennemtrængelig (backlit).

Fine Art Print

Vælg mellem flere forskellige syrefri papirkvaliteter fra Hahnemühle. Vi har specialiseret os i opklæbninger af Fine Art papirer på blandt andet Alu Dibond og Kapa med og uden ramme, og ikke mindst Fine Art montage direkte på indersiden af diamantglas, som kun få i Europa mestrer. Se mulighederne herunder.